Nesling schaduwdoeken

In ons tuincentrum vindt u schaduw oplossingen van het hoogstaande en trendy merk Nesling. Nesling staat voor het creëren van de beste schaduw die er tegelijkertijd mooi uitziet. Trendy en functioneel dus! Nesling heeft een tal van schaduwdoeken in het assortiment die niet alleen voor een perfecte schaduw zorgen, maar ook nog eens van goed en stevig materiaal zijn zodat deze lang meegaan. Daarnaast zijn de schaduwdoeken van Nesling trendy en decoratief. Met Nesling schaduwdoeken geeft u uw tuin een mooie uitstraling! In deze brochure vindt u welke schaduwoplossingen van Nesling er allemaal mogelijk zijn. 

nesling doeken

Nesling perfecte schaduw

De producten van Nesling zijn gemaakt van sterk HDPE stof met een UV filter die wel tot 95% van de schadelijke UV stralen tegenhoudt. Dat maakt de schaduwoplossingen van Nesling een zeer functionele oplossing! De Nesling doeken zijn in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar. Zoals gebroken wit, zand, terra, antraciet, zwart en limegroen. Afmetingen verschillen tussen de 360 - 500 cm tot 400 - 500 cm en 400 - 300 in zowel driehoeken, rechthoeken als vierkanten. 

De kwaliteit van Nesling

Dat Nesling kwaliteit levert, ziet u niet alleen aan de sterke doeken, dat ziet u ook aan de afwerking van de doeken. De bevestigingsmaterialen die bij de doeken worden geleverd zijn van AISI 316 kwaliteit. Dat staat gelijk aan de hoogst verkrijgbare RVS kwaliteit. En mocht u niet tevreden zijn over uw Nesling product, kunt u zowel vanuit ons als vanuit Nesling zelf een goede oplossing verwachten.

nesling doekennesling doekennesling doeken

Voordelen Nesling 

  • Sterke doeken 
  • Geen parasolvoeten
  • Kan in het seizoen altijd buiten blijven hangen
  • 95% bescherming tegen schadelijke UV stralen
  • Verkoeling bij warmte
  • Eenvoudig te onderhouden (lauw water, zachte borstel en groene zeep)
  • Schimmelwerend
  • Makkelijk te installeren
  • 5 jaar garantie

Nesling zelf monteren

Het is erg eenvoudig om zelf uw Nesling product te monteren. Onderstaand filmpje geeft u wellicht al een goede indruk. Uiteraard kunnen we u in ons tuincentrum hier ook altijd over adviseren! 

Vragen over onze Nesling producten?

Wilt u een Nesling schaduwoplossing kopen? Kom dan naar ons tuincentrum in Hoogeveen. Daar kunt u onze Nesling producten bekijken. Vragen over Nesling producten? Neem contact met ons op of kom langs. Onze deskundige medewerkers helpen u graag!