Licht- en bewegingssensoren

Tuinverlichting met licht- en bewegingssensoren Is heel praktisch in gebruik en voorziet jouw tuin, terras, of balkon van de juiste verlichting wanneer dat nodig is. Je kunt de lampen naar wens instellen op een bepaalde lichtsterkte of bewegingsafstand en daarna voorzien de lampen je iedere keer opnieuw van licht wanneer dit nodig is. Een mooi bijkomend voordeel, is dat de lampen energiezuinig zijn omdat deze alleen werken bij vooraf ingestelde omstandigheden. Ook is het erg handig dat je niet per ongeluk kunt vergeten om de lampen uit te doen, wat een extra voordeel is. Een uitstekende oplossing voor buitenverlichting vindt u gegarandeerd bij Huis & Tuin Hoogeveen!

Tuinverlichting met lichtsensoren

Een lamp die alleen aan gaat wanneer het écht nodig is, zodat je niet meer in het donker de weg hoeft te zoeken in de tuin, of een veiliger gevoel hebt en niet direct in het donker staart als je naar buiten kijkt. Tuinverlichting met lichtsensoren kan hiervoor een uitstekende oplossing zijn!  De lichtsensor wordt ook wel een schemerschakelaar genoemd, omdat deze aan gaat wanneer het donker wordt, en weer uit gaat wanneer het licht wordt. Er zijn ook combinaties met een lichtsensor die de lamp zachtjes laat branden als het donker is en op volledige kracht gaat branden wanneer er een beweging wordt gedetecteerd. 

Tuinverlichting met bewegingssensoren

De buitenlamp die aan gaat wanneer je de tuin in komt lopen, of wanneer je het tuinhek open doet, dat is toch erg fijn en gemakkelijk tijdens donkere avonden of vroege ochtenden! Bewegingssensoren zijn zeer gemakkelijk in gebruik en tevens af te stellen op verschillende sterktes. Zo vind je ook 's avonds het sleutelgat in de deur, of loop je niet naast het tuinpad. Het is erg gemakkelijk om meteen jouw handen vrij te hebben en niet afhankelijk te zijn van verlichting die je nog handmatig aan moet zetten. 

Ontdek het tuinverlichting assortiment van Huis & Tuin Hoogeveen

Naast buitenverlichting met sensoren, kun je bij ons ook terecht voor onder andere soorten buitenverlichting, zoals onder andere:

Zo kun je de verlichting uitkiezen die goed past bij jouw stijl en wensen. Variërend van klassieke stijlen tot aan strakke en moderne uitvoeringen, ook op het gebied van licht en bewegingssensoren zijn er verschillende stijlen te verkrijgen op onze afdeling tuinverlichting. 

Kom bij ons langs voor tuinverlichting met licht- en bewegingssensoren

Je bent van harte welkom in ons tuincentrum om het volledige aanbod aan tuinverlichting te bekijken. Ook kunnen we je voorzien van aanvullende informatie en adviezen indien nodig. Of je nu op zoek bent naar een enkele lamp, of graag een geheel plan wilt samenstellen om de volledige tuin te verlichten; bij Huis & Tuin Hoogeveen ben je aan het juiste adres! Ons tuincentrum is 7 dagen per week geopend en wij staan met veel plezier voor je klaar. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, door te bellen naar 0528 221976 of door een mail te sturen naar [email protected]. Graag tot ziens bij Huis & Tuin Hoogeveen. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinverlichting